Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphones

Hoofdtelefoon met actieve lawaai-onderdrukking

1
De opvouwbare Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoon draag je over het oor en onderdrukt actief lawaai en ruis zodat je ongestoord muziek kunt beluisteren.

Bose introduceerde zijn eerste QuietComfort “noise cancelling” koptelefoon al in 2000. De nieuwe QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphone verbetert dat oorspronkelijke onderwerp op verschillende vlakken, zowel binnen als buiten. De QuietComfort 25, opvolger van de QuietComfort 15 uit 2009, onderdrukt lawaai beter, verbetert het geluid en heeft een nieuw draaipunt voor de oorschelp waardoor je hem compacter dan voorheen kunt opvouwen.

Zowel binnen als buiten de oorschelp meten microfoons voortdurend geluiden en sturen die metingen naar een door Bose ontwikkelde chip die in een fractie van een milliseconde een tegengesteld ruisonderdrukkend signaal berekent.

Deze ruisonderdrukkings-chip is krachtiger, maar kleiner dan voorheen waardoor de QuietComfort 25 erg compact is. Afleiding verdwijnt zelfs in de meest lawaaierige omgeving, zodat je ongestuurd naar muziek kunt luisteren. Het veelvoorkomende “gesis” van de meeste hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking bij lage tonen is volgens Bose niet aanwezig in zijn nieuwe QuietComfort 25.

Bose QC25 hoofdtelefoon en draagetui
Bose QC25 hoofdtelefoon en draagetui

Eén AAA-batterij zorgt voor maximaal 35 uur autonomie. Met de in-line afstandsbediening en microfoon kun je makkelijk telefoontjes beantwoorden met geselecteerde iPod-, iPhone- en iPad-modellen en een aantal Android-smartphones.

De oorkussens zijn gemaakt van leer en de oorschelpen hebben een zachte bumper van TPE en een gegoten draaipunt van zink. De QC25 headphones zijn licht en zitten comfortabel.

De Bose QuietComfort 25 Headphones zijn vanaf 15 september verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart of wit, elk met blauwe accenten. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt €299,95.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. Bose QC 25 bevalt geweldig. Prima geluid en geweldige geluidsonderdrukking: heb uren in de trein gezeten en je merkt alleen aan de bewegingen van de trein dat je rijdt. Topproduct.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.