Full HD camcorder in zakformaat

0
71
Sanyo Xacti VPC-PD1

Sanyo Xacti VPC-PD1 (© ; licentie: )

De nieuwe pocketcamera van Sanyo is niet groter dan een mobieltje en kan video opnemen in Full HD 1080p en foto’s maken van 10 megapixel.

De Sanyo Xacti PD1 pocketcamera is met afmetingen van 63,1 x 22,0 x 110,8 mm erg compact. Deze Full HD camera (1920 x 1080 30p) heeft naast een 10 megapixel CMOS sensor een 3x optische zoom. De PD1 maakt gebruik van de H.264/MPEG4 AVC codec. Je kunt video’s snel uploaden naar onder meer YouTube dankzij de geïntegreerde Easy uploadfunctie.
De Xacti PD1 is uitgerust met een 2-inch kleuren-lcd-scherm en heeft naast een mini-HDMI-aansluiting ook een ingebouwde usb-aansluiting zodat je beelden onmiddellijk naar je pc kan overzetten. De camera ondersteunt naast SD en SDHC ook de SDXC geheugenkaarten. Ook kan de PD1 overweg met de Eye-fi-SD-kaarten voor een draadloze verbinding naar de computer.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Sanyo Xacti PD1 heeft een adviesprijs van € 149 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart (VPC-PD1EXBK) en rood (VPC-PD1EXR).

Foto van Sanyo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIn-ear headphones die passen op vrijwel ieder oor
Volgend artikelZwart-wit laserprinters voor klein kantoor of werkgroep
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.