Blu-rayspelers met 3D-weergave en netwerktoegang

0
66
Pioneer BDP-430

Pioneer BDP-430 (© ; licentie: )

Pioneer breidt het gamma 3D Blu-rayspelers uit met twee modellen die ook zijn uitgerust met een Ethernet-poort voor netwerk- en internettoegang.

De BDP-LX54 en BDP-430 zijn twee nieuwe Blu-rayspelers die 3D Blu-rayschijfjes kunnen afspelen als je ze met een HDMI-kabel aansluit op een 3D-compatibel scherm. De HDMI-uitgang werkt met de versie 1.4a met 3D. Met de Ethernet-poort kan je beide Blu-rayspelers aansluiten op een lokaal netwerk en het internet. Naast de Ethernet-poort kan je de BDP-LX54 en BDP-430 ook draadloos aansluiten op een thuisnetwerk met de optionele draadloze LAN-adapter van Pioneer. Met BD-Live kun je extra filminhoud downloaden van het internet. De Blu-rayspelers ondersteunen bestandsindelingen als MKV, DivX HD, wmv en mp3, evenals een jpg-viewer voor het bekijken van foto’s in diashows. De BDP-LX54 en BDP-430 zijn uitgerust met de recenste versie van Pioneer’s Precision Quartz Lock Systeem voor een jitterloze transmissie van ongecomprimeerd 2-kanaals of multikanaals LPCM-geluid. Met PQLS synchroniseren een compatibele Blu-rayspeler en AV-receiver op intelligente wijze de digitale klokken van beide componenten voor optimale digitale audioweergave. Beschik je over een iPhone of iTouch dan kun je de BDP-LX54 en BDP-430 ook bedienen met de gratis toepassing die deze toestellen omvormt tot een afstandsbediening.

Beschikbaarheid
De Pioneer BDP-430 Blu-rayspeler zal vanaf november 2010 verkrijgbaar zijn, terwijl de Pioneer BDP-LX54 in december te koop zal zijn. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNAS-besturingssysteem Synology ondersteunt multitasking
Volgend artikelTablet voor de creatieve computeraars
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.