Draadloos toetsenbord met achtergrondverlichting

0
54
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 (© ; licentie: )

Logitech kondigt een draadloos toetsenbord aan met achtergrondverlichting en met bewegingssensoren die de verlichting alleen inschakelen als het nodig is.

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 is een nieuw toetsenbord met achtergrondverlichting. Alleen de tekens op de toetsen worden verlicht. Met de hulp van lichtsensoren wordt de lichtsterkte automatisch afgestemd op de omgeving. Hiermee bespaart het toetsenbord energie. Met een druk op een knop kan je de verlichting ook afstemmen op je eigen wensen. Bewegingssensoren detecteren de handen op het moment dat deze in de buurt van het toetsenbord komen. Vervolgens schakelt de achtergrondverlichting in. Op het moment dat de handen niet meer bewegen of buiten bereik van het toetsenbord zijn, schakelt de verlichting uit. De technologie is vergelijkbaar met de PowerSensor technologie die Philips toepast in zijn Brilliance beeldschermen om energie te besparen. De K800 heeft een oplaadbare batterij die je oplaadt door het toetsenbord met een universele micro-USB-kabel drie tot zes uur aan te sluiten. Het kan tot tien dagen functioneren op een volle batterij afhankelijk van omstandigheden en instellingen.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 is vanaf september verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 99,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Bravia 3D-modellen met internettoegang
Volgend artikelInstapmodel D-SLR-camera van Nikon kan Full HD video opnemen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.