Nieuwe Bravia 3D-modellen met internettoegang

0
128
Sony Bravia NX810

Sony Bravia NX810 (© ; licentie: )

Sony breidt het assortiment Bravia 3D-televisies uit met twee modellen die toegang bieden tot online en on-demand entertainment.

De Sony NX710 en NX810 zijn twee nieuwe Bravia televisies in het strakke Monolithic Design met een zeer dun scherm en aanraakgevoelige knoppen. Ze zullen beschikbaar zijn in schermafmetingen tussen 46-inch en 55-inch. Er is een optionele designvoet waarmee je deze televisies in de ideale kijkhoek van zes graden kan plaatsen en die ook is uitgerust met een 2.1 geluidssysteem. Beide Full HD 3D-tv’s zijn uitgerust met Bravia Internet Video voor toegang tot online en on-demand entertainment. Voor de 3D-beleving zijn er de als opties verkrijgbare 3D Sync Transmitter en Sony Active Shutter 3D-bril. De beeldkwaliteit wordt verzorgd door de Dynamic Edge backlighting en MotionFlow 100Hz Pro (NX710) of 200Hz Pro (NX810) technologie. Beide toestellen hebben een OptiContrast-scherm dat zorgt voor minimale reflectie en dat zwart als zwart weergeeft. De Bravia Internet Video functie maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een pc online content te tonen. Met Bravia widgets kan je je sociale netwerken volgen zoals Facebook en Twitter of foto’s die via Flickr gedeeld worden direct op het televisiescherm bekijken.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Bravia NX710 (40-inch en 46-inch) en NX810 (55-inch) 3D-televisies zijn beschikbaar vanaf medio september. De prijs zal dan ook bekend worden. De adviesprijs van de transmitter is € 50 en die van de Active Shutter 3D-bril € 100.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel10 megapixel model voor 10 jaar IXUS camera’s
Volgend artikelDraadloos toetsenbord met achtergrondverlichting
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.