Draadloos toetsenbord met ingebouwd touchpad

0
95
Logitech Wireless Touch K400

Logitech Wireless Touch K400 (© ; licentie: )

Logitech komt met een draadloos toetsenbord met geïntegreerd touchpad dat zich richt tot mensen die hun laptop koppelen aan hun tv om zo multimediabestanden te bekijken of berichten te maken op een groter scherm.

De Logitech Wireless Touch Keyboard K400 heeft een bereik van ruim tien meter volgens de fabrikant. Je dient de meegeleverde Unifying-ontvanger in een vrije usb-poort van de laptop of pc te steken om van op afstand met het toetsenbord te kunnen werken. De kleine Unifying-ontvanger werkt met de 2,4 GHz draadloze standaard en je kan er, behalve het K400 toetsenbord, nog vijf andere Logitech apparaten draadloos mee aansluiten. De toetsen hebben geen achtergronderlichting, maar volgens Logitech zijn ze ook in het halfdonker goed te lezen door de heldere witte letters. Het ingebouwde touchpad is 3,5 inch of circa negent centimer groot. De batterijen hebben een levensduur van minimaal één jaar.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 draadloos toetsenbord met touchpad heeft een adviesprijs van € 39,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle koopt Motorola, een ongewone zijstap
Volgend artikelNieuw model Nintendo Wii gebundeld met Wii Sports en Wii Party
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.