Windows in de cloud (1)

0
59

Prestaties
Sychron OnDemand Desktop werkt erg prettig qua werksnelheid. We moesten op geen enkel ogenblik wachten en dat gaf eigenlijk de indruk alsof we met een lokaal geïnstalleerde Windows aan het werken waren. Ook de opbouw van de desktop en wijzigingen daaraan, zoals het verslepen van een venster, verliepen aan een hoge snelheid. Onze toegang was natuurlijk wel tot een demosite, maar vermits Synchron alle testers en reviewers laat werken met dezelfde url hebben we er eigenlijk wel vertrouwen in dat dat minstens zo goed is voor hun betaalde accounts.

Conclusie
Als Sychron zijn Java-client uit bèta heeft en dus echt vanaf meerdere platforms en dus thin clients toegang mogelijk maakt, hebben ze een winnaar in handen want de prestaties zijn erg goed. Ook de ActiveX-toegang via Windows en IE moet nog gebruiksvriendelijker.

Lees ook ons artikel over Virtual Yuntaa Platform.

(75/100)

Adviesprijs
$1000/core (server core perpetual license), $200 onderhoud/jaar; degressieve prijsbepaling voor onderwijs/overheid en grote volumes. Prijzen excl. BTW.
Foto van Raxco
Website: Bezoek Website Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.
SysteemvereistenWindows XP SP3 of hoger met IE 6, 7 of 8 maar geen 9 of een andere browser en ActiveX. Een Java-omgeving onder Windows, Mac of Linux is er ook, maar nog in bèta.
1
2
3
4
Vorig artikelSerie extra dunne Full HD 3D designtelevisies van Samsung
Volgend artikelLaptop upgraden naar USB 3.0 met ExpressCard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.