Serie extra dunne Full HD 3D designtelevisies van Samsung

0
36
Samsung C9000

Samsung C9000 (© ; licentie: )

Samsung introduceert de C9000-lijn designtelevisies. Deze 3D LED-toestellen hebben een behuizing in geborsteld aluminium en zijn volgens de fabrikant momenteel de dunste televisies op de markt.

De Samsung C9000 Full HD 3D tv-lijn is bedoeld voor liefhebbers van design. Niet alleen hebben ze een design in geborsteld aluminium, ze zijn met een dikte van 7,98 millimeter ook bijzonder dun. Ook opvallend is de afstandsbediening. Bij de C9000 3D LED-tv krijg je een afstandsbediening met touchscreen en Touch Control. Het 7,62 cm grote scherm van de afstandsbediening kan ook de televisiebeelden tonen (Dual TV). Terwijl je op het televisietoestel een Blu-ray-film bekijkt, kun je op het lcd-scherm van de afstandsbediening een televisie-uitzending selecteren en bekijken. Samsung’s AllShare technologie maakt het mogelijk om via een draadloze verbinding met de afstandsbediening mediabestanden te doorzoeken die zich op je pc, mobiele telefoon of digitale camera bevinden en ze meteen op de tv te tonen. De ingebouwde 3D-processor kan ook 2D-beelden in realtime omzetten naar 3D. Verder ondersteunt de C9000-serie Internet@TV voor online entertainment en toegang tot sociale netwerken.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung C9000 3D LED-TV is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in 40 inch, 46 inch en 55 inch. De adviesprijzen bedragen respectievelijk € 3.999, € 4.999 en € 5.999.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetere controle in het heetst van de strijd
Volgend artikelWindows in de cloud (1)
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.