Back to basics met nieuwste Aldi Medion pc

2
1011

Prestaties
De resultaten van de grafische benchmarks gaven we je eerder al in dit artikel. We hebben ook de algemene prestaties gemeten met behulp van de PCMark Vantage benchmark. Dat levert een algemene PCMark op van 4.304, een echt resultaat in de middenmoot. De Windows Experience Index van 3,4 is al even gemiddeld. Het maximale stroomverbruik komt uit op een stevige 70 Watt, dus echt energiezuinig is deze computer niet.
Als we alle resultaten afwegen tegen mogelijke maxima en herberekenen op 100 punten dan resulteert dit in een DiskIdee prestatiescore van 70/100. Houden we ook rekening met de prijs, dan levert dit een DiskIdee waar-voor-je-geld score op van 67/100. De prestaties van deze instap-pc staan met andere woorden in verhouding tot de gevraagde prijs van 399 euro.

Na het verwijderen van de zijwand

Na het verwijderen van de zijwand (© ; licentie: )

Conclusie
Ben je een fan van wilde 3D-spelletjes, vergeet dan in vredesnaam deze pc, dat zal je veel ergernis besparen. Maar zoek je een pc om te chatten, te skypen, te mailen, te facebooken en te surfen, om je creativiteit in PowerPoint bot te vieren of gewoon om je fotoverzameling te bekijken en te bewerken? Of, waarom niet, om af en toe ook eens gewone spelletjes te spelen? Het antwoord moet niet altijd veel geld kosten, neem dan deze Medion Akoya E4100 D (MD8348) Multimedia-PC in overweging. Dit is overigens ook geen slechte pc om een bedrijfspark te vernieuwen!

Op de volgende pagina vind je nog een overzicht van de technische specificatie van de Aldi Medion Akoya E4100 D (MD8348) Multimedia-PC.

(67/100)

Adviesprijs
€ 399
Foto van Aldi België
Website: Aldi België
Categorieën: België, Distributeurs
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelDesign laptops van HP in nieuwe serie
Volgend artikelFull HD mediaspeler in gestroomlijnd ontwerp
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Geachte heer, Mevrouw

    Ik heb zo’n 4 maanden geleden een Medion desktop computer aangekocht in de Aldi Te Drongen ( Gent ).
    Er ontstaat nu een probleem,dat ik niet kan oplossen via bijhorende software, noch via het internet.

    Er staat een vraagteken bij mijn opslagcontrollers.
    AUFSMWQ2 IDE Controller.

    Weet echt niet wat te doen. Is er een mogelijkheid om dit ergens te installeren?

    Bij dank voorbaat.

    • De aangewezen weg is de support van Medion te contacteren. Dit vind je terug in je documentatie. Je pc is immers nog onder garantie. Overigens, werkt je pc nog gewoon? Misschien stond het vraagteken er al van bij het begin? De IDE controller controleert de harde schijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.