Tekstherkenning voor de professional

0
115
Dit artikel is deel 2 van 3 in het DiskIdee dossier OCR
DossiernavigatieTekstherkenning verhoogt productiviteitTwee OCR-pakketten getest: een besluit

Via de Workflow-assistent kan je eenvoudig nieuwe workflows maken en bestaande workflows bekijken en aanpassen. In no-time heb je zelf een nieuwe workflow aangemaakt. De tijd die je investeert in het aanmaken van een nieuwe workflow weegt niet op tegen het telkens opnieuw moeten kiezen van alle instellingen. OmniPage 17 Professional biedt ook ondersteuning voor batch-verwerking. Dit hebben we niet getest, maar kan voor bedrijven wel een interessante optie zijn. Wij kiezen in de eerste plaats voor de Automatische verwerking om te zien of de software out-of-the-box goed presteert. Naast invoer via een scanner kan je natuurlijk ook gebruikmaken van beeldbestanden en digitale foto’s.

Een workflow zorgt ervoor dat je regelmatig wederkerende taken efficiënter kan verwerken

Een workflow zorgt ervoor dat je regelmatig wederkerende taken efficiënter kan verwerken (© ; licentie: )

Brondocumenten
We gaan via onze scanner vier soorten documenten scannen die in het dagelijkse leven vaak voorkomen: een krantenartikel, een afdruk van internet, een foto en twee pagina’s uit een reclamefolder.

Easy Loader
Easy Loader geeft je de mogelijkheid om in een Windows Verkenner-omgeving te werken binnen OmniPage. Je kan bestanden net als in de Verkenner weergeven als lijsten, tegels, pictogrammen, details en miniaturen. Easy Loader biedt dezelfde functionaliteit dan Windows Verkenner. In ‘Snelle conversieweergave’ biedt Easy Loader een handige extra functie: eenkliksverwerking. Het menu Verwerken heeft twee opdrachten die alleen beschikbaar zijn via de ‘Snelle-conversieweergave’. De eerste opdracht is ‘Ophalen en converteren’. Via deze opdracht kan je via een (dubbele) muisklik een document laden, herkennen en opslaan via bestaande instellingen.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelDraagbaar en monteerbaar luidsprekersysteem van Bose
Volgend artikelTwee OCR-pakketten getest: een besluit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.