Draagbaar en monteerbaar luidsprekersysteem van Bose

2
36
Bose L1 Compact

Bose L1 Compact (© ; licentie: )

Bose introduceert een compact luidsprekersysteem dat draagbaar en eenvoudig te monteren is om in te zetten in ruimtes met een publiek tot ongeveer honderd personen.

Het Bose L1 Compact bestaat uit kleine, in lijn geplaatste luidsprekers en een bass die is geïntegreerd in de basis die ook een versterker, monitor, PA, mixer en equalizer bevat. Er zijn twee configuraties mogelijk: volledig gemonteerd is de set 173 cm hoog voor gebruik in grote ruimten. Ingeklapt is de set 43 cm hoog voor gebruik in kleinere ruimten. Statieven of luidsprekerkabels zijn niet nodig. Je dient alleen de elektriciteitskabel aan te sluiten. Je kunt de Bose L1 Compact in minder dan een minuut opzetten volgens de fabrikant. Het systeem heeft ingangen om een instrument, microfoon, mp3-speler, computer of ander audiotoestel aan te sluiten.

Bose L1 Compact (componenten)

Bose L1 Compact (componenten) (© ; licentie: )

ToneMatch
De L1 Compact maakt gebruik van Bose’s Spatial Dispersion luidsprekertechnologie die volgens de fabrikant een brede, uniforme klankverspreiding over het hele publiek garandeert, zelfs helemaal langs de buitenkant. De Bose ToneMatch technologie optimaliseert de klank van de instrumenten en microfoons aangesloten op het L1-systeem. Naast de XLR-microfoon- en de 6,3 mm jack instrumentuitgangen biedt het L1 Compact-systeem twee ingangen. Op de 3,5 mm mini-jack stereo-input kan je mp3-spelers, computers en andere toestellen aansluiten met een line-ingang. De RCA-stereo-ingang is bedoeld voor dvd- en cd-spelers, videorecorders en dj-mixers.
Er zijn twee ToneMatch-circuits geïntegreerd: kanaal één is ontworpen voor een dynamische handmicrofoon en kanaal twee omvat een ToneMatch-configuratie voor een akoestische gitaar. Andere instrumenten en audiotoestellen kunnen simultaan worden gebruikt via kanaal twee met een line-ingang.

Prijs en beschikbaarheid
De Bose L1 Compact heeft een adviesprijs van € 999.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelZwarte magie
Volgend artikelTekstherkenning voor de professional
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Dit systeem (of een gelijkaardig systeem van Bose) wordt al 2 jaar gebruikt in De Halle in Geel bij kleine concerten. Het geluid is prachtig, of de muzikanten in het midden van de zaal zitten met publiek er rond, of aan één kant van de zaal. Meestal hebben de muzikanten ook geen monitors nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.