Symbian smartphones met toetsenbordje

0
172
Nokia C3

Nokia C3 (© ; licentie: )

De Nokia C3 en C6 smartphones zijn uitgerust met een Azerty of Querty toetsenbord en bieden snel toegang tot e-mailaccounts, instant messaging-groepen en sociale netwerken.

Nokia voegt twee modellen toe in de C-reeks. De Nokia C3 is een instapmodel. Het is de eerste Nokia Symbian Series 40 smartphone met een volledig toetsenbord. De smartphone ondersteunt Ovi Mail en Ovi Chat en biedt direct vanaf het startscherm toegang tot sociale netwerken. De C3 ondersteunt ook WiFi. De smartphone is uitgerust met een 2,4-inch lcd-scherm en een 2 megapixel camera. Het geheugen is uitbreidbaar met microSD geheugenkaarten tot 8 GB. De Nokia C3 is nog dit kwartaal te koop in de kleuren golden white, slate grey en hot pink. De adviesprijs bedraagt € 129.

Nokia C6

Nokia C6 (© ; licentie: )

Nokia C6
De Nokia C6 is een Symbian Series 60 smartphone in slidermodel. Het toestel heeft een 3,2-inch HD touchscreen en een volledig uitschuifbaar toetsenbord. De C6 biedt e-mail- en sociale-netwerkfunctionaliteit en je hebt direct vanaf het startscherm toegang tot Facebook. Verder biedt deze smartphone een 5-megapixelcamera met autofocus en flits. Het toestel ondersteunt een opslagcapaciteit tot 16 GB met een microSD geheugenkaart. Ook beschikt de C6 over een FM stereo radio. Ovi Kaarten zijn standaard geïntegreerd voor wandel- en autonavigatie. De Nokia C6 is heeft een adviesprijs van € 299 en is ook dit kwartaal al verkrijgbaar.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelE-boeklezer met ondersteuning voor pdf en epub
Volgend artikelSymbian smartphone voor zakelijk en privé-gebruik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.