Stijlvol draagbaar mediaspelertje

0
31
Creative ZEN X-Fi Style

Creative ZEN X-Fi Style (© ; licentie: )

Creative heeft in de ZEN serie een nieuwe draagbare mediaspeler gelanceerd die is uitgerust met de X-Fi technologie voor audioverbetering en die beschikbaar is met een opslagcapaciteit van 8, 16 of 32 GB.

De Creative ZEN X-Fi Style is een draagbare mediaspeler die beschikbaar is in de kleuren zwart, rood en wit. Het spelertje meet 83,6 x 48,7 x 11,7 mm en weegt 56 gram. De ZEN X-Fi Style is uitgerust met een 2,4-inch TFT LCD-scherm (320 x 240 pixels) met 262.000 kleuren. De speler heeft Creative’s eigen X-Fi technologie an boord om de digitale muziekervaring te verbeteren. Zo herstelt X-Fi Crystalizer details die bij compressie verloren zijn geraakt. Met X-Fi Expand geniet je van de meest natuurlijke geluidsweergave die vandaag de dag met een hoofdtelefoon mogelijk is, aldus Creative.

Formaten
De ZEN X-Fi Style ondersteunt de volgende audioformaten: lossless audio (FLAC), AAC, MP3, WMA(DRM9), Audible Format 4. Ook is er ondersteuning voor de videoformaten WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 en XviD (videogrootte tot 640 x 480). Voor foto’s wordt het JPEG-formaat ondersteunt (BMP, TIFF, GIF en PNG worden getranscodeerd naar JPEG met meegeleverde software). De batterij is goed voor een afspeeltijd tot 25 uur voor audio en tot 5 uur voor video. De X-Fi Style heeft ook een ingebouwde FM-radio, alarmklok en kalender en kan ook spraakopnames maken. Je kan ook RSS-feeds op de mediaspeler downloaden via pc om ze later te lezen.

Prijs en beschikbaarheid
De Creative ZEN X-Fi Style heeft de volgende adviesprijzen: €79.99 voor de 8GB-versie, €119.99 voor de 16GB-versie en €179.99 voor het 32GB-model.

Foto van Creative
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze usb-adapter in mini-formaat
Volgend artikelNetwerkschijf met verstand
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.