Home Audio / Video

Stijlvol draagbaar mediaspelertje

0
Creative ZEN X-Fi Style

Creative ZEN X-Fi Style (© ; licentie: )

Creative heeft in de ZEN serie een nieuwe draagbare mediaspeler gelanceerd die is uitgerust met de X-Fi technologie voor audioverbetering en die beschikbaar is met een opslagcapaciteit van 8, 16 of 32 GB.

De Creative ZEN X-Fi Style is een draagbare mediaspeler die beschikbaar is in de kleuren zwart, rood en wit. Het spelertje meet 83,6 x 48,7 x 11,7 mm en weegt 56 gram. De ZEN X-Fi Style is uitgerust met een 2,4-inch TFT LCD-scherm (320 x 240 pixels) met 262.000 kleuren. De speler heeft Creative’s eigen X-Fi technologie an boord om de digitale muziekervaring te verbeteren. Zo herstelt X-Fi Crystalizer details die bij compressie verloren zijn geraakt. Met X-Fi Expand geniet je van de meest natuurlijke geluidsweergave die vandaag de dag met een hoofdtelefoon mogelijk is, aldus Creative.

Formaten
De ZEN X-Fi Style ondersteunt de volgende audioformaten: lossless audio (FLAC), AAC, MP3, WMA(DRM9), Audible Format 4. Ook is er ondersteuning voor de videoformaten WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 en XviD (videogrootte tot 640 x 480). Voor foto’s wordt het JPEG-formaat ondersteunt (BMP, TIFF, GIF en PNG worden getranscodeerd naar JPEG met meegeleverde software). De batterij is goed voor een afspeeltijd tot 25 uur voor audio en tot 5 uur voor video. De X-Fi Style heeft ook een ingebouwde FM-radio, alarmklok en kalender en kan ook spraakopnames maken. Je kan ook RSS-feeds op de mediaspeler downloaden via pc om ze later te lezen.

Prijs en beschikbaarheid
De Creative ZEN X-Fi Style heeft de volgende adviesprijzen: €79.99 voor de 8GB-versie, €119.99 voor de 16GB-versie en €179.99 voor het 32GB-model.

Creative
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

Mobiele versie afsluiten