iPod luidspreker in torenmodel

1
470

De fm-ontvangst is behoorlijk, maar alleen bij erg sterke zenders kun je stereo ontvangen. De Lenco iPod Tower regelt dit zelf en schakelt stereo uit wanneer de ontvangen zender te zwak doorkomt. Het is wel mogelijk de stereoweergave zelf uit te schakelen mochten er toch nog storingen in het signaal opduiken.

Zodra je de iPod in de sleuf op de bovenkant steekt en hem via de input-knop als bron kiest, start de muziekweergave.

Zodra je de iPod in de sleuf op de bovenkant steekt en hem via de input-knop als bron kiest, start de muziekweergave. (© ; licentie: )

Zodra je de iPod in de sleuf op de bovenkant steekt en hem via de input-knop als bron kiest, start de muziekweergave. De iPod laadt ondertussen ook op. Met de knoppen op de bovenkant of op de afstandsbediening kies je andere songs of spoel je vooruit of achteruit. Wil je andere selecties maken, dan zul je de bedieningsknoppen van de iPod zelf moeten gebruiken. Het volume regel je evenwel op de toren zelf; de volume-instellingen van de iPod zelf hebben geen invloed.

1
2
3
4
5
Vorig artikelRedder in nood
Volgend artikelPackard Bell dot netbook voor motorfanaten
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Koop nooit een audio apparaat waarvan je geluidskwaliteit verwacht dat zowel versterker als luidspreker bevat.

    De luidspreker (vooral de bassen) rammelen namelijk de versterker uit elkaar…

Reacties zijn gesloten.