Redder in nood

0
47
Easy Computing Herstel uw Bestanden 2

Easy Computing Herstel uw Bestanden 2 (© ; licentie: )

Easy Computing lanceert een nieuwe versie van ‘Herstel uw bestanden’, software waarmee je bestanden die je gewist hebt en mogelijk ook verwijderd hebt uit Windows Prullenbak kan herstellen.

Er zijn allerlei redenen waardoor je belangrijke bestanden kan verliezen, zoals een stroomuitval, een virus of een computercrash. Ook kan je wel eens per ongeluk een verkeerd bestand verwijderen. Easy Computing komt je in die situaties te hulp met de software Herstel uw Bestanden. Hiermee kan je bestanden herstellen die reeds uit de Windows prullenbak verwijderd werden. De software kan niet alleen bestandstypen opsporen die je opgeeft, het programma kan ook stations en vaste schijven vinden die beschadigd zijn of geformatteerd of die niet langer meer herkend worden door Windows. Zelfs partities en schijven die geformatteerd zijn en waarop een nieuw besturingssysteem is geïnstalleerd, kan het programma doorzoeken naar verloren bestanden en mappen.

Formaten
Versie 2 van Herstel uw Bestanden is volgens Easy Computing krachtiger dan haar voorganger. Bestanden worden sneller gevonden en het programma herkent nu meer formaten. Een overzicht van de formaten vind je op deze pagina onder de tab “Bestandstypen”. Zelfs verloren sessies op een cd en dvd kan je met de software terugvinden. Ook ondersteunt het programma het Mac HFS bestandssysteem: je kan een Mac-schijf aan een Windows pc koppelen om te zoeken naar bestanden op deze schijf.

Prijs en beschikbaarheid
Easy Computing Herstel uw bestanden 2 heeft een adviesprijs van € 49,95.

Foto van Easy Computing
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSound docks voor draagbare muziekspelers
Volgend artikeliPod luidspreker in torenmodel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.