iPod luidspreker in torenmodel

1
469
Lenco iPod Tower 1

Lenco iPod Tower 1 (© ; licentie: )

De Lenco iPod Tower 1 is een stereoluidspreker met ingebouwde versterker en subwoofer. De luidspreker is ook uitgerust met een dockaansluiting voor een Apple iPod.

Lenco levert bijde iPod Tower 1 een basisplaat en vier spikes mee waarmee je de toren stabiel op elke ondergrond kunt plaatsen. Die moet je zelf monteren. Dat werkje moet gelukkig maar een keer gebeuren. De toren is ongeveer 30 cm breed en diep en iets meer dan 90 cm hoog. Hij bestaat in drie glanzende kleuren: zwart, rood en wit. De voorkant is altijd zwart; alleen de zijpanelen hebben een andere kleur.
Linker- en rechterkanaal zijn boven elkaar geplaatst. Het opgegeven vermogen van de ingebouwde versterker is 2 x 15 W voor de stereoluidsprekers en 1 x 30 W voor de subwoofer (RMS). Behalve de stroomkabel zijn er dus geen andere kabels die moeten worden aangesloten.

iPod dock
Bovenaan de iPod Tower 1 zit de dockaansluiting voor een Apple iPod (lees ook het artikel “Sound docks voor iPod en andere mp3-spelers“). De nodige conversiestukken voor verschillende types iPods zijn meegeleverd.

1
2
3
4
5
Vorig artikelRedder in nood
Volgend artikelPackard Bell dot netbook voor motorfanaten
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Koop nooit een audio apparaat waarvan je geluidskwaliteit verwacht dat zowel versterker als luidspreker bevat.

    De luidspreker (vooral de bassen) rammelen namelijk de versterker uit elkaar…

Reacties zijn gesloten.