Packard Bell dot netbook voor motorfanaten

0
44
Packard Bell dot VR46 Valentino Rossi Limited Edition

Packard Bell dot VR46 Valentino Rossi Limited Edition (© ; licentie: )

Packard Bell introduceert een 11,6-inch dot netbook die is gesigneerd door de negenvoudige wereldkampioen MotoGP, Valentino Rossi. De cover van de netbook is ontworpen door Aldo Drudi, Rossi’s grafisch ontwerper.

Ben je fan van snelle motoren en meer bepaald van de veelvoudige wereldkampioen Valentino Rossi, dan zal de nieuwe dot VR46 netbook van Packard Bell je zeker aanspreken. In het design van de cover zijn de kleuren en kenmerken van de motorcoureur verwerkt, zoals de zon en maan, het handelsmerk van Rossi (elke zonnestraal staat voor één van de vijf continenten waar de Grand Prix Moto-races worden gehouden). Ook het getal “46”, het nummer dat Rossi draagt in de races, is prominent aanwezig.

Technische kenmerken
De dot VR46 netbook is uitgerust met een Intel Celeron SU2300 processor. Het 11,6-inch TFT breedbeeldscherm met LED backlight biedt een resolutie van 1366 x 768 pixels. De netbook heeft een volledig toetsenbord en een multi-gesture touchpad. Verder is hij uitgerust met een 320 GB harde schijf, een HDMI-poort, een 5-in-1- kaartlezer, een VGA webcam, microfoon en ondersteunt hij WiFi en Bluetooth 2.1. De Optimized Dolby Headphone-technologie zorgt volgens Packard Bell zelfs met een standaard stereokoptelefoon voor een surround-geluid-ervaring. De dot VR46 is minder dan 2,5 centimeter dik en weegt 1,35 kg. De Li-lon 6-cells batterij is in samenwerking met de processor met een laag voltage goed voo zes uur werken zonder stroom, aldus Packard Bell.

Prijzen en beschikbaarheid
De Packard Bell dot VR46 Valentino Rossi Limited Edition wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium en heeft een adviesprijs van € 599.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeliPod luidspreker in torenmodel
Volgend artikelTelenet vernieuwt interface van digitale televisie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.