In kleur afdrukken tegen lage kostprijs

0
30
Epson B-510DN

Epson B-510DN (© ; licentie: )

Epson introduceert twee zakelijke kleurenprinters op basis van inkjettechnologie waarmee naar eigen zeggen de kosten per pagina tot 70% lager liggen dan die van de gemiddelde kleurenlaserprinter.

De Epson B-310N en B-510DN kleureninkjets kunnen zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken met een snelheid tot 19 pagina’s per minuut (ppm) in de hoogste kwaliteit en tot 37 ppm in conceptkwaliteit. Beide inkjets maken gebruik van afzonderlijke Durabrite Ultra inktpatronen van Epson. Bij de B-310N zijn de inktpatronen goed voor 3.500 pagina’s, terwijl die van de B-510DN voldoende zijn voor 7.000 pagina’s. De printers hebben ook twee papierladen voor keuze uit meerdere media. De twee laden bieden een capaciteit tot 650 vellen. Verder zijn deze inkjetprinters uitgerust met een lcd-scherm, een Ethernet- en een USB-aansluiting. Dubbelzijdig afdrukken is standaard bij de B-510DN en een optie bij de B-310N

Prijs en beschikbaarheid
De Epson B-310N heeft een adviesprijs van € 282 (exclusief BTW), terwijl de Epson B-510DN € 522 (exclusief BTW) kost.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExterne harde schijf als multimediaspeler
Volgend artikel10-inch netbook van Sony
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.