Externe harde schijf als multimediaspeler

0
84
Toshiba StorE TV

Toshiba StorE TV (© ; licentie: )

De StorE TV is de eerste externe harde schijf van Toshiba die speciaal bedoeld is voor multimediatoepassingen.

De StorE TV is een 3,5-inch externe harde schijf in een glanzend zwarte behuizing (170 x 46 x 111 mm) die een opslagcapaciteit biedt tot 2 TB, wat volgens Toshiba goed is voor 770 uur video van dvd-kwaliteit. Je kan de StorE Tv inzetten als een multimediaspeler. Het toestel decodeert video’s met standaard kwaliteit (tot 720 x 576). De mediaspeler kan video ook opwaarderen tot HD-kwaliteit (1080i). Via de HDMI aansluiting kan het toestel video op een tv afspelen. Je kan de StorE TV ook via de USB-aansluitingen rechtstreeks op een televisie aansluiten om video’s direct af te spelen.

Formaten
Toshiba levert een afstandsbediening bij de multimediaspeler waarmee je de menu’s kan bedienen op het scherm van de televisie of notebook. De multimediaspeler ondersteunt diverse video- en audioformaten, waaronder mp3, wma, wav, aac, mpeg2, avi, mp4 en ook het jpeg-formaat voor foto’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba StorE TV is beschikbaar in opslagcapaciteiten van 500 GB tot 2 TB met een adviesprijs vanaf € 99,99.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTotale bescherming dankzij McAfee
Volgend artikelIn kleur afdrukken tegen lage kostprijs
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.