Totale bescherming dankzij McAfee

2
31
McAfee Total Protection 2010 doos

McAfee Total Protection 2010 (© ; licentie: )

McAfee brengt versie 2010 uit van zijn Windows-beveiligingssoftware voor consumenten. Total Protection, Internet Security en AntiVirus Plus 2010 werden volgens McAfee gebruiksvriendelijker, maar vooral een stuk sneller.

McAfee Total Protection 2010, Internet Security 2010 en AntiVirus Plus 2010 leveren verschillende functies op verschillende prijsniveaus, maar bevatten grotendeels dezelfde beschermingstechnologie. McAfee claimt dat deze producten 325% sneller scannen naar kwaadaardige software. Ook het geheugengebruik tijdens de scans werd flink verminderd. Updates worden pas uitgevoerd als de pc niet actief is en vertragen de werking van Windows niet. De producten waarschuwen de gebruiker ook tegen gevaarlijke downloads en internetpagina’s voor je ze opent. De interface werd eveneens een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Nieuw is geïntegreerde online back-up met 1GB gratis opslagruimte voor McAfee Internet Security en 2GB voor McAfee Total Protection. Veel opslagruimte is dat natuurlijk niet en er bestaan op de markt goedkopere oplossingen die meer opslagruimte bieden.

Versies en prijzen
De meest uitgebreide beveiligingssuite, McAfee Total Protection, kost €79.95 voor een licentie voor 3 gebruikers. Die bevat anti-virus, anti-spyware, anti-spam, anti-phishing en een twee-wegs firewallbescherming, naast ouderlijk toezicht en identiteitsbescherming. Daarnaast bevat het ook SiteAdvisor Plus.
McAfee Internet Security kost €69,95 voor een licentie voor 3 gebruikers en levert anti-virus, anti-spyware, anti-phishing, anti-spam, ouderlijk toezicht, twee-wegs firewallbescherming en SiteAdvisor.
McAfee Antivirus Plus ten slotte kost €49,95 en bevat anti-virus, anti-spyware, twee-wegs firewallbescherming, anti-phishing en SiteAdvisor.

Foto van McAfee
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTuneUp maakt je pc gezond voor een prikje
Volgend artikelExterne harde schijf als multimediaspeler
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Uw priogramma Internetsecurity werkt niet goed,er komt regelmatig een venster op met UW COMPUTER LOOPT EEN BEVEILLIGINGSRISICO  in een rode band ipv een groene en daar is na uren geknoei niets aan te veranderen.Wat een gepruts mensen ,waar is dat voor nodig?Dit is Niet de eerste maal!Indien geen oplossing ga ik het verwijderen en en free downloadprogramma installeren waar ge nooit problemen mee hebt!

Reacties zijn gesloten.