Veelkleurige USB 3.0 harde schijven van Toshiba

1
19
Toshiba STOR.E Editon familie

Toshiba STOR.E Editon familie (© ; licentie: )

Toshiba pakt uit met de STOR.E Edition, een externe harde schijf met USB 3.0-poort die verkrijgbaar is in vier kleuren. Het chassis heeft een gegroefde structuur en past dus mooi bij de nieuwe Satellite- en Tecra-notebooks van het merk.

De Toshiba STOR.E Edition is verkrijgbaar in capaciteiten van 500, 750 en 1000 GB. Snelle overdracht is gegarandeerd door de USB 3.0 poort, die compatibel is met de tragere USB 2.0 versie. Deze externe schijf betrekt zijn voeding van de USB-kabel. De behuizing met gegroefde structuur bestaat in vier kleuren: rood, blauw, zilver en zwart. De STOR.E Edition weegt 154 gram voor de 500/750 GB versies en 192 gram voor de 1 TB versie. Het schijfje meet 117 x 79 x 14 voor de 500/750 GB versies; de 1 TB is met 17 mm iets dikker en heeft voor de rest dezelfde afmetingen. De STOR.E Edition wordt geleverd met een USB 3.0 micro-B kabel en Nero BackItUp & Burn Essentials software.

Beschikbaarheid en prijzen
De externe harde schijven uit de STOR.E Edition-lijn zijn naar verwachting eind juli 2011 leverbaar. De adviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDual-core smartphone in hoogste versnelling
Volgend artikelVerbod “sociale” radardetector Coyote is terecht
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.