Slimme GPS-services maken leven eenvoudiger

0
84

Local Search
Onderweg naar je locatie en je moest nog een restaurant zoeken om ’s middags te eten? Geen data-verbinding op je gsm of laptop? Geen probleem, via Google Local Search kan je rechtstreeks op je gps-toestel zoeken naar winkels en bedrijven en je route plannen.

QuickGPSfix
QuickGPS fix zorgt ervoor dat het toestel sneller satellieten kan vinden. Je kan hierdoor sneller beginnen navigeren.

Prijs Live Services
Al deze diensten zijn helaas niet gratis. Een abonnement voor drie of zes maanden is inbegrepen bij aanschaf van het apparaat. Wil je nadien nog gebruikmaken van de Live Services, dan zal je een activatiekaart moeten aanschaffen of abonnementsgeld betalen per maand. Een kaart voor een verlenging met 1 jaar kost je 99,95 euro. Een kaart voor een half jaar is ook verkrijgbaar en kost 59,95 euro.

Carkit
De TomTom Go 950 Live kan perfect dienst doen als carkit. Waarom zou je dan nog een losse carkit aanschaffen? We pairen (koppelen) de Go 950 Live met een HTC Hero. We geven tijdens het pairen ‘0000’ in als pincode en even later zijn we verbonden. Meteen na het pairen vraagt de Go 950 Live of we het telefoonboek van onze mobiele telefoon willen kopiëren naar de gps.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelModem uit 1964 kan nog altijd met Wikipedia communiceren
Volgend artikelMuziek componeren en noteren