Slimme GPS-services maken leven eenvoudiger

0
84

Brandstofprijzen
Brandstof kiezen aan de hand van de prijs doen waarschijnlijk veel mensen. Het probleem is echter dat je al snel het overzicht verliest. Wie is de goedkoopste en loont het wel de moeite om drie kilometer om te rijden voor goedkopere brandstof? Dankzij de Brandstof service van TomTom beschik je steeds over actuele prijzen. Een route plannen naar het goedkoopste tankstation is erg eenvoudig. Je moet wel eerst aangeven welke brandstof je voertuig gebruikt. Je hoeft echter niet speciaal een route te plannen naar het tankstation. Je kan evengoed opgeven dat je wil tanken tijdens je rit. Je moet dan hoogstens een beetje omrijden, afhankelijk van je keuze natuurlijk.

Selecteer de gewenste brandstof

Selecteer de gewenste brandstof (© ; licentie: )

Veiligheidswaarschuwingen
Heeft u last van een zware voet? De dienst Veiligheidswaarschuwingen maakt niet alleen vaste flitslocaties, maar ook mobiele flitsers kenbaar. Andere waarschuwingen kunnen zijn: gevaarlijke punten waar veel ongevallen gebeuren, flitslocaties op tolwegen, flitslocaties bij verkeerslichten, onbewaakte spoorwegovergangen, trajectcontroles, enzovoorts.

Weer
Ben je onderweg naar je favoriete vakantiebestemming en wil je weten wat voor weer het daar is? Dat kan dankzij de TomTom weer-dienst. Je kan het weerbericht voor een locatie snel opzoeken. Je kan ook kiezen voor een recente locatie, thuis of favorieten. Het enige wat je nodig hebt is GSM/GPRS ontvangst en een actief abonnement op de Live services uiteraard.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelModem uit 1964 kan nog altijd met Wikipedia communiceren
Volgend artikelMuziek componeren en noteren