TomTom GO 950 Live review

Slimme GPS-services maken leven eenvoudiger

0
Tom Tom Go 950 Live
Stel je eens voor: een leven zonder navigatie. Ondenkbaar. Gps-navigatie is een handig hulpmiddel om van punt a naar punt b te geraken. De producenten van gps-toestellen blijven echter niet stilzitten. Gps-toestellen kunnen vandaag heel wat meer dan navigeren alleen. TomTom introduceerde met haar Live Services een waaier aan handige diensten. Tijd voor een test dus.

TomTom is een gevestigde waarde in de navigatiesector. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en stelt momenteel meer dan 3300 mensen tewerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in auto-navigatie. TomTom biedt navigatieoplossingen voor het grote publiek. Met de Start reeks heeft TomTom namelijk een aantal betaalbare basistoestellen voor de occasionele gebruiker in haar gamma. De GO Live toestellen zijn de topmodellen voor mensen die veel kilometers afleggen. Wij bespreken de GO 950 Live.

In de doos
In de doos vinden we niet alleen de TomTom GO 950 Live, maar ook een aantal accessoires. In ons testpakket werden volgende hulpstukken meegeleverd: een voorruithouder, een auto-lader, een docking station met usb-aansluiting en documentatie (ook in het Nederlands). Het docking station is overigens opmerkelijk, omdat op de doos enkel melding wordt gemaakt van een usb-kabel. Via de TomTom website komen we te weten dat dit een los accessoire is waarvoor je normaal moet betalen. De Live Services zijn geïntegreerd in het apparaat zelf. Hiervoor wordt dus niets extra meegeleverd. Een activatiekaart voor de Live Services is los verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.