Mio Moov M410 en M610 navigatiesystemen

Mio navigatiesystemen met breedbeeldscherm en 3D-weergave

0
Mio introduceert twee navigatiesystemen: de Moov M410 heeft een 4,3-inch breedbeeldscherm, terwijl dat van de Moov M610 5 inch groot is.

Zowel de Moov M410 als de Moov M610 bieden alle standaard toepassingen, waaronder 3D-knooppuntweergave en rijstrookaanwijzingen, maximum snelheidindicatie, tunnelsimulatie en gesproken straatnamen (tekst-naar-spraak). Mio biedt ook voorgeïnstalleerde flitslocaties als een gratis proefperiode van drie maanden. Het QuickStart menu biedt snelle toegang tot essentiële functies. Met Mio’s QuickSpell toetsenbord krijg je tijdens het tikken automatisch suggesties bij het ingeven van bestemming of locatie.
Naast de laatste kaartupdates biedt Mio tevens een oplossing voor het maken van een korte zakelijke trip, weekendje weg of vakantie met de auto. Je kan immers buitenlandse kaarten huren: huurkaarten voor drie dagen kosten € 7,50, voor zeven dagen € 15 en voor dertig dagen € 20.

Mio Moov M610

Mio Moov M610 (© ; licentie: )

Beide navigatiesystemen zijn uitgerust met de IQ Routes toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren uit het verleden zodat je deze wegen kan vermijden. IQ Routes stelt de meest optimale route voor rekening houdend met ervaringen van miljoenen weggebruikers uit het verleden. De LearnMe toepassing zorgt ervoor dat het navigatietoestel de rijstijl en voorkeuren van de bestuurder “onthoudt” en daar rekening mee houdt in de planning van de routes en de aankomsttijd.

Prijs en beschikbaarheid
De Mio Moov M410 en M610 zijn vanaf eind oktober 2011 verkrijgbaar. De Moov M410 heeft een adviesprijs van € 79,99. De Mio Moov M610 heeft een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Mio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.