Dunne multimedialaptop met hoge autonomie

0
63

Kortom, de uitrusting is compleet en alles is mooi geïntegreerd in de dunne behuizing. Omdat het scherm zoals gezegd over de achterkant heen klapt, zitten alle aansluitingen op de drie andere kanten van de notebook. Het scherm biedt overigens een resolutie van 1366 x 768 pixels. Voor dit alles bedraagt de adviesprijs 799 euro.

Packard Bell EasyNote Butterfly M (© ; licentie: )

Design
De EasyNote Butterfly M ziet er mooi uit en voelt bovendien stevig aan. Op de afwerking hebben we helemaal geen opmerkingen. Langs buiten is hij afgewerkt in een donkere zilverkleur. De kunststof is gepolijst en voelt daardoor erg zacht, bijna stofachtig aan. De binnenkant is pikzwart: mat voor het toetsenbord en glanzend voor het scherm. Het uitgeschakelde scherm weerkaatst bijna zo erg als een spiegel. Eens ingeschakeld, valt de weerkaatsing al met al nog meer, al hangt dit ook af van de hoek waarin je het scherm zet en van de gebruikte kleuren in Windows. Deze laptop blijft redelijk koud aan de onderkant en kun je dus ook op je schoot houden zonder extra bescherming.

1
2
3
4
Vorig artikelSneeuwwitje en de 22 duimpjes
Volgend artikelUSB-apparaat om video’s te converteren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.