De muis die het overal doet

0
119

Prestaties
Dit is een wat zwaardere en grotere muis voor iets grotere handen. Ze ligt erg goed in de hand en schuift stabiel over elk werkoppervlak. Je kunt er ook heel precies mee werken. In de software kun je kiezen tussen twee gevoeligheidsniveaus. Je kunt die ook toewijzen aan een van de knoppen en dus onmiddellijk overschakelen tussen de normale stand, voor het gewone computer- en gameswerk, en de ‘pixel perfect’ stand, voor precisiewerk op pixelniveau in bijvoorbeeld beelverwerkingsprogramma’s.

Logitech Performance Mouse MX

Conclusie
De Logitech Performance Mouse MX is een waardige opvolger voor de eerder door ons geteste Logitech MX Revolution muis uit 2006. Ze werkt nog preciezer en je kunt ze nu ook op glazen en blinkende oppervlakken gebruiken. De Unifying ontvanger maakt het mogelijk om achteraf een draadloos toetsenbord toe te voegen zonder dat je een ontvanger moet bijsteken. Die moet dan uiteraard wel van het merk Logitech zijn. En de nogal forse adviesprijs van 99 euro moet je voor lief nemen.

(80/100)

SysteemvereistenWindows (vanaf XP) of Mac en een vrije usb-poort.
Adviesprijs
€ 99
1
2
3
4
Vorig artikelHandzamer dan een spiegelreflex
Volgend artikelAldi laptop is gewichtige jongen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.