Logitech G600 MMO Gaming Mouse

Logitech muis voor MMO-games telt twintig knoppen

0
Spelers van massively multiplayer online (MMO) games krijgen met de nieuwe Gaming Mouse van Logitech betere controle tijdens hun gamesessies.

De Logitech G600 MMO Gaming Mouse is speciaal ontworpen voor de MMO-gamer. De nieuwe muis beschikt over drie standaardprofielen: twee voor het spelen van MMO-games en één voor meer algemene gaming. De drie geheugenprofielen worden in de muis opgeslagen, zodat je op elke computer toegang hebt tot alle knop-, tracking- en verlichtingskleurgegevens zonder dat software vereist is. Je kan tot vijf dpi-niveaus per profiel instellen. De G600 MMO Gaming Mouse telt twintig knoppen: drie primaire knoppen, twaalf duimknoppen en een klikbaar scrollwiel dat kantelt.

Logitech G600 MMO Gaming Mouse

Logitech G600 MMO Gaming Mouse (© ; licentie: )

Twee afzonderlijke sets van zes knoppen sturen je duim op natuurlijke wijze naar de juiste plaats. Met de G-Shift-functie kan je het aantal mogelijkheden per knop verdubbelen. Als je de Logitech Gaming Software downloadt kan je de instellingen aanpassen naar eigen voorkeur. De RGB-verlichting van het duimpaneel is volledig aanpasbaar met meer dan 16 miljoen verschillende combinaties. Voetjes met uiterst lage wrijving zorgen ervoor dat de muis soepel beweegt.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G600 MMO Gaming Mouse is vanaf juli 2012 te koop voor een adviesprijs van € 79,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.