De muis die het overal doet

0
119

Aan al die knoppen kun je allerlei functies toewijzen in de Logitech-software. Uiteraard zijn standaard de gebruikelijke functies al vooraf gedefinieerd, bijvoorbeeld vooruit-achteruit bewegen in webpagina’s, scrollen, etc. Die standaardfuncties zie je in de schermafdruk hieronder.

Logitech Setpoint software

Logitech Setpoint software (© ; licentie: )

Stroomvoorziening en autonomie
Logitech SetPoint Batterij statusIn tegenstelling tot de oudere Revolution MX is de oplaadbare batterij van de Performance Mouse MX verwisselbaar (het is een standaard NiMH AA-batterij). Een staander om op te laden is echter niet van de partij; in de plaats daarvan gebruik je de meegeleverde usb-kabel die je aan de voorkant van je muis insteekt. Eventueel kun je de muis tijdens het opladen blijven gebruiken. Bij een desktop-pc kan het dan wel nodig zijn een usb-verlengkabel te gebruiken.  Je kunt eventueel de kabel gebruiken die door Logitech wordt meegeleverd.
Hoe lang de muis meegaat, kunnen we je niet vertellen, want de batterij raakte tijdens onze test niet leeg. We hebben er in elk geval verschillende weken intensief mee kunnen werken. Ledjes op de zijkant geven de staat van de batterij aan, maar je kunt dit ook opvragen in de Logitech SetPoint sofware.

1
2
3
4
Vorig artikelHandzamer dan een spiegelreflex
Volgend artikelAldi laptop is gewichtige jongen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.