Rocken maar!

0
80

breder in genre dan bij voorgaande edities het geval was. Dat betekent dat er voor elk wat wils is, maar dat er gegarandeerd ook nummers gaan tussen zitten die je nog nooit gehoord hebt of die je simpelweg niet liggen. Ten slotte is het nog een leuk extraatje dat je nu je eigen Avatar op het podium kan zien rocken.

The Beatles: Rock Band
Het laatste optreden van de The Beatles op het dak van Apple Corps


Bij The Beatles: Rock Band bouw je niet zozeer je eigen carrière uit, je volgt die van de Beatles zelf uiteraard. In Story Mode start je bij hun begindagen in de Cavern Club in Liverpool en eindig je bij hun laatste optreden op het dak van Apple Corps. Naar mate je verder speelt, merk je hoe de Beatles veranderen van kleine boysband tot hyperpopulaire “help-ik-val-flauw”-groep. Wanneer ze stoppen met touren en de studio induiken, dan is er gekozen voor het creëren van een soort fantasievideoclips met veel kleur – denk Mika – waarbij je soms echt niet anders kan dan je af te vragen wat de makers geslikt hadden. Dit alles zorgt er wel voor dat er veel meer sfeer in het spel zit. Minpunt is dan weer dat er slechts 45 songs zijn en er bijgevolg heel wat van je favoriete Beatles-meezingers het spel niet hebben gehaald. Bovendien is het niet mogelijk liedjes uit andere Rock Band-games te integreren.

The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band fantasievideoclips met veel kleur


Extra uitdagingen
Om nog meer sterren te verdienen kan je bij Guitar Hero 5 proberen bonus challenges tot een goed einde te brengen. Deze variëren van een lange streak aanhouden over bepaalde secties perfect zingen,

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelPowerline adapter met statusscherm
Volgend artikelNetwerkmonitors helpen besparen