Rocken maar!

0
80

voordeel dat wanneer er een groentje meespeelt dat er niets van bakt, niet de hele band van het podium wordt gestuurd. Integendeel, het kost geen Star Power om een bandlid opnieuw in het spel te brengen en er staat ook geen limiet op het aantal keer dat je hem terughaalt. Bovendien is het zo dat als een iemand een volle Star Power-meter heeft, deze overloopt naar de meters van de andere bandleden om hen zo een extra boost te geven.

The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band


Je carrière uitbouwen

Het mag dan wel nog steeds Career Mode heten in Guitar Hero 5, het concept is wel wat herzien. Nu start je op een bepaalde locatie waar je de keuze hebt uit een aantal nummers. Naarmate je meer songs speelt en je bijgevolg sterren verzamelt, speel je nieuwe liedjes en gigs vrij. Je hoeft dus niet meer noodzakelijk alle nummers te spelen en je hoeft niet meer te vloeken op een bepaalde song die je maar niet onder de knie krijgt.

Guitar Hero 5: avatar
Een leuk extraatje in
Guitar Hero 5 is dat je nu je eigen Avatar op het podium kan zien rocken


Een ander voordeel van dit nieuwe systeem is dat je van instrument of moeilijkheidsgraad kan wisselen zo vaak je wil zonder je carrière opnieuw te moeten starten. In totaal zijn er 85 songs en deze gaan wat

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelPowerline adapter met statusscherm
Volgend artikelNetwerkmonitors helpen besparen