Rocken maar!

0
80

Battles en arcade attack-opties uit de vorige games hebben plaats geruimd voor meer competitieve modi. Bovendien zijn ze niet allemaal gericht op zoveel mogelijk scoren – waarbij de beste speler dus steeds voordeel heeft. In Perfectionist is het bijvoorbeeld de bedoeling punten te verdienen door de verschillende onderdelen van een nummer perfect te spelen. Een doorgewinterde speler die op hard of expert speelt, heeft hier door de vele noten en de hogere snelheid dus meer kans om fouten te maken dan een gemiddelde speler op medium. Ook heel leuk is Momentum. Hierbij start elke speler op medium en afhankelijk van hoe goed of slecht je speelt, gaat de moeilijkheidsgraad naar omhoog of omlaag.

The Beatles: Rock Band
Samenzang met z’n drieën is  zowat het moeilijkste in
The Beatles Rock band

In The Beatles: Rock Band bestaat de nieuwigheid uit vocale harmonieën. Tot drie microfoons kunnen aangesloten worden, maar niemand wordt echt aangeduid als lead singer of backup vocal 1 en 2. Iedereen mag dus zingen wat hij wil, zolang jullie maar de vocale meter vullen. Samenzang met z’n drieën is echter zowat het moeilijkste in het spel. Met deze twee extra zangers kan je band hier dus in totaal zes leden tellen, waarbij elk instrument maximaal eenmaal aan bod mag komen.

Guitar Hero 5: Song Challenge
Guitar Hero 5 heeft een vernieuwde Party Play

Guitar Hero 5 als jukebox
Dat is niet het geval in de vernieuwde Party Play van Guitar Hero 5. Het spel kan opgezet worden als een soort jukebox. Hoor je een liedje dat je aanstaat, dan neem je gewoon een instrument en met één

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelPowerline adapter met statusscherm
Volgend artikelNetwerkmonitors helpen besparen