Rocken maar!

0
80

zoveel mogelijk scoren in Star Power en zo lang mogelijk x4 aanhouden tot de Star Power meerdere keren proberen te vullen. Je kan steeds goud, platinum of diamant behalen, zodat het totaal aantal sterren per nummer niet 5 maar 8 wordt. Al is dit natuurlijk relatief, aangezien de bonus challenge altijd voor een specifiek instrument is. Bezit je enkel de gitaar, dan liggen de extra sterren dus vaak niet binnen je bereik.

The Beatles: Rock Band
The Beatles Rock band – Twist and shout

Ook bij The Beatles: Rock Band krijg je na het spelen van elk nummer een score op vijf sterren. Haal je er drie van de vijf, dan speel je een echte foto van de groep vrij. Slaag je erin vijf sterren te scoren, dan mag je twee foto’s toevoegen aan je collectie. Door sterren te verzamelen, unlock je ook videofragmenten van de groep. Deze zaken zijn natuurlijk waar je het als fan voor doet. Ze bieden je een unieke blik achter de schermen, maar ook hier geldt dat er gerust nog meer hadden mogen zijn. Bovendien haal je die vijf sterren relatief vlug, dus is er als extra uitdaging de Chapter Challenge waarbij je alle nummers van die locatie na elkaar moet spelen en liefst nog op alle nummers vijf sterren haalt ook. Om de lat niet te hoog te leggen mag je dit echter doen op eender welke moeilijkheidsgraad. Overigens valt het op dat The Beatles: Rock Band algemeen een aanzienlijk stuk makkelijker is dan Guitar Hero 5. Het draait meer om The Beatles beter leren kennen – of in het geval van de fans, hun muziek anders te beleven – dan om je grenzen verleggen en het niveau steeds verder optrekken.

Guitar Hero 5: Momentum
The Beatles: Rock Band is algemeen een aanzienlijk stuk makkelijker is dan Guitar Hero 5

Met z’n allen
Bij beide games geldt dat van bij het begin alle nummers in Quickplay beschikbaar zijn zodat je niet eerst uren hoeft te spelen. In Guitar Hero 5 zijn de multiplayer-modi opnieuw vorm gegeven. De Boss

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelPowerline adapter met statusscherm
Volgend artikelNetwerkmonitors helpen besparen