Touchscreen-gsm voor prikje

1
458

De rechterzijkant biedt plaats aan de cameratoets en de vergrendeltoets. De linkerzijkant beschikt over twee volumetoetsen en de multifunctionele aansluiting. De achterzijde biedt plaats voor de cameralens. Het slot voor de µSD-kaart zie je pas wanneer je het toestel openmaakt en de batterij losmaakt Je kan het kaartje dus niet vervangen zonder het toestel uit te schakelen en de batterij te verwijderen.

TouchWiz
Het aanraakscherm liet zich tijdens onze test vlot bedienen. Daarnaast kan je beroep doen op de bekende TouchWiz User Interface met Mobile Widgets die we eerder zagen op de door ons geteste Samsung Omnia SGH-i900. Wil je een widget gebruiken, dan kan je het eenvoudig uit de balk slepen. Nadien sleep je het terug in de balk en je scherm is weer netjes.


Een groot aanraakscherm en TouchWiz maken het toestel gebruiksvriendelijk!

Dankzij Haptic Feedback krijg je een korte trilling ter bevestiging wanneer je iets aanklikt. Dit is erg handig en wij weten deze functie erg te waarderen. Niet onbelangrijk: ook het bellen en sms’en gaat

1
2
3
4
5
Vorig artikelAll-in-one met WiFi
Volgend artikelDuo high-end AV-ontvangers

1 REACTIE

  1. Ik heb een Samsung Star S5230 gekocht via een promotie van Het Nieuwsblad tweetal weken geleden. Netto prijs (mits inleveren oude GSM) 119€:dat is geen geld voor wat je krijgt. Toch kleine opmerkingen. Door het compacte scherm had een stylus moeten voorzien zijn (probleem bij dikke vingers). Om de telefoon optimaal te gebruiken moet je wel enkele malen naar de handleiding teruggrijpen (niet steeds zo intuïtief). indien je mailt om hulp naar de Samsung site dan zijn er problemen maar de helpesk (te betalen) helpt je wel. De camera (voor zover reeds gebruikt) is prima en geeft scherp beeld. Bluetooth werkt prima en overzetten van fotos gebeurt in een handomdraai. Voorlopige score na 2 weken: 9 op 10.

Reacties zijn gesloten.