Touchscreen-gsm voor prikje

1
458

vlot en de gesprekskwaliteit is goed. We verwachten eigenlijk ook niet anders anno 2009. Helaas ontbreekt een secundaire camera, zodat video-telefonie niet tot de mogelijkheden behoort. Dankzij Gesture Lock kan je het toestel ontgrendelen of een toepassing starten door een bepaalde letter te tekenen op het scherm. Deze functie werkte vrij goed tijdens onze test.

Internet
Opvallend aanwezig in de Widget-balk zijn de internet-widgets zoals bijvoorbeeld YouTube en MySpace. Denk er echter wel aan dat de telefoon geen ondersteuning biedt voor wlan zodat je geen gebruik kan maken van je lokale netwerk en je dus altijd zal moeten betalen voor internettoegang via je mobiele operator.  Ook High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) wordt niet ondersteund. De telefoon ondersteunt GPRS en EDGE voor dataverbindingen. Dat maakt onder andere het bekijken van filmpjes op YouTube mogelijk. Dankzij de ingebouwde accelerometer sensor draait het scherm automatisch mee als je het toestel draait bij bijvoorbeeld het bekijken van filmpjes of het weergeven van foto’s.

Camera
De ingebouwde 3,2 megapixel camera en de QVGA 15fps videofunctie moeten ervoor zorgen dat je foto’s en filmpjes kan schieten. Wij gingen met de Samsung Star op stap om foto’s te maken en beoordeelden de resultaten.


Samsung New PC Suite in actie…

Eerst en vooral wil ik even aanhalen dat de bediening van de camera heel intuïtief is dankzij het aanraakscherm. Een foto maken, doe je met de shutter-knop op de rechterzijde van het toestel. Een

1
2
3
4
5
Vorig artikelAll-in-one met WiFi
Volgend artikelDuo high-end AV-ontvangers

1 REACTIE

  1. Ik heb een Samsung Star S5230 gekocht via een promotie van Het Nieuwsblad tweetal weken geleden. Netto prijs (mits inleveren oude GSM) 119€:dat is geen geld voor wat je krijgt. Toch kleine opmerkingen. Door het compacte scherm had een stylus moeten voorzien zijn (probleem bij dikke vingers). Om de telefoon optimaal te gebruiken moet je wel enkele malen naar de handleiding teruggrijpen (niet steeds zo intuïtief). indien je mailt om hulp naar de Samsung site dan zijn er problemen maar de helpesk (te betalen) helpt je wel. De camera (voor zover reeds gebruikt) is prima en geeft scherp beeld. Bluetooth werkt prima en overzetten van fotos gebeurt in een handomdraai. Voorlopige score na 2 weken: 9 op 10.

Reacties zijn gesloten.