Touchscreen-gsm voor prikje

1
457

groot nadeel bij zonnig weer is het glanzende scherm dat het licht vrij hard weerkaatst. Daardoor zie je niet veel op het scherm in volle zon. We haalden de foto’s over naar onze pc via Samsung New PC Studio. Dit werkt zeer eenvoudig. De foto’s die we namen zijn allemaal van redelijke kwaliteit zolang ze werden genomen bij voldoende omgevingslicht.
Foto’s die we binnen namen bij onvoldoende licht vertonen ruis en zijn niet representatief. De overige foto’s krijgen een voldoende tot goed, maar soms ogen de kleuren toch een beetje flets. We kunnen dus besluiten dat een snel kiekje nemen perfect kan met deze camera. Als je echter foto’s wil met meer detail en 100 % levensechte kleuren, ben je nog steeds aangewezen op een conventionele, digitale camera.

Samsung Star
Een snel kiekje nemen kan perfect met deze camera

 
Radio
De rds-radio is zeer gebruiksvriendelijk. Je moet wel de meegeleverde headset gebruiken om naar de radio te kunnen luisteren. De headset doet namelijk dienst als antenne. Desgewenst kan je de ingebouwde luidspreker van de Star activeren tijdens de weergave. De luidspreker klinkt zelfs op het hoogste volume nog zeer goed en je hebt geen last van vervorming. Op het scherm wordt rds-informatie weergegeven. De naam van het radiostation die op veel (recente) radio’s wordt weergegeven is een voorbeeld van rds-informatie. Dankzij de mp3-speler kan je ook audiobestanden afspelen. Tot de ondersteunde formaten behoren o.a. mp3, wma en aac.

1
2
3
4
5
Vorig artikelAll-in-one met WiFi
Volgend artikelDuo high-end AV-ontvangers

1 REACTIE

  1. Ik heb een Samsung Star S5230 gekocht via een promotie van Het Nieuwsblad tweetal weken geleden. Netto prijs (mits inleveren oude GSM) 119€:dat is geen geld voor wat je krijgt. Toch kleine opmerkingen. Door het compacte scherm had een stylus moeten voorzien zijn (probleem bij dikke vingers). Om de telefoon optimaal te gebruiken moet je wel enkele malen naar de handleiding teruggrijpen (niet steeds zo intuïtief). indien je mailt om hulp naar de Samsung site dan zijn er problemen maar de helpesk (te betalen) helpt je wel. De camera (voor zover reeds gebruikt) is prima en geeft scherp beeld. Bluetooth werkt prima en overzetten van fotos gebeurt in een handomdraai. Voorlopige score na 2 weken: 9 op 10.

Reacties zijn gesloten.