Touchscreen-gsm voor prikje

1
458

Beschikbaarheid
De Samsung Star had een adviesprijs van 179 euro inclusief btw gekregen. Intussen is deze goedkoper geworden en is het toestel verkrijgbaar voor 169 euro inclusief btw. Daarbij komt ook nog dat Samsung nog tot eind augustus een cashback actie heeft lopen. Daardoor kan je nog 30 euro van de aankoopprijs terugkrijgen en kost het toestel eigenlijk maar 139 euro.

Specificaties

  • Netwerk: EDGE / GPRS Quad Band (850 / 900 / 1 800 / 1 900 Mhz)
  • Scherm: 3.0 inch 262K WQVGA (240 x 400), Accelerometer sensor, Handwriting recognition, Smart unlock
  • Camera: 3.2 megapixel CMOS (Smile shot)
  • Afmetingen: 104 x 53 x 11,9 mm
  • Geheugen: Intern geheugen: 50 MB, Extern geheugen: Micro SDHC (tot en met 8 GB)
  • Stereo FM-radio met RDS
  • Bluetooth: v2.1 met A2DP

Conclusie
De Samsung Star is een goed toestel dat beschikt over een groot aantal multimediafuncties. Helaas ontbreekt ondersteuning voor wlan en hsdpa. Het touchscreen is van vrij goede kwaliteit, maar is slecht zichtbaar in volle zon. Al bij al is dit toestel met zijn adviesprijs van 169 euro zeker zijn geld waard.
1
2
3
4
5
Vorig artikelAll-in-one met WiFi
Volgend artikelDuo high-end AV-ontvangers

1 REACTIE

  1. Ik heb een Samsung Star S5230 gekocht via een promotie van Het Nieuwsblad tweetal weken geleden. Netto prijs (mits inleveren oude GSM) 119€:dat is geen geld voor wat je krijgt. Toch kleine opmerkingen. Door het compacte scherm had een stylus moeten voorzien zijn (probleem bij dikke vingers). Om de telefoon optimaal te gebruiken moet je wel enkele malen naar de handleiding teruggrijpen (niet steeds zo intuïtief). indien je mailt om hulp naar de Samsung site dan zijn er problemen maar de helpesk (te betalen) helpt je wel. De camera (voor zover reeds gebruikt) is prima en geeft scherp beeld. Bluetooth werkt prima en overzetten van fotos gebeurt in een handomdraai. Voorlopige score na 2 weken: 9 op 10.

Reacties zijn gesloten.