Kunstzinnige luidsprekers verbazen

2
70

handleiding mee dat bij gebruik van een iPod nano 1G en een iPod video alleen de afstandsbediening kan gebruikt worden voor de bediening. We hebben de functionaliteit alleen kunnen testen met onze oude iPod nano en inderdaad, het volume regelen en een ander nummer kiezen, kan alleen via de afstandsbediening van de Zikmu luidsprekers. Tijdens het afspelen, wordt de batterij bijgeladen tot deze volledig is opgeladen.

Parrot Zikmu
Op de rechtse luidspreker is een dock aangebracht voor een iPod/iPhone

Bluetooth
Via Bluetooth kan je eveneens verbinding maken met de luidsprekers. We testten deze functionaliteit eerst met een Nokia E51. Je mobiele telefoon moet wel ondersteuning bieden voor het Bluetooth A2DP profile (Advanced Audio Distribution Profile). Om de luidsprekers te kunnen gebruiken moet je je mobiele telefoon pairen met de Zikmu luidsprekers. Daartoe schakelen we de luidsprekers in en drukken op de Bluetooth-knop op de bovenzijde van de speakers. Op onze Nokia E51 zoeken we naar Bluetooth-apparaten. We selecteren ‘Parrot by Starck’ uit de lijst en voeren de pincode 0000 in.
Vanaf nu zijn we verbonden met de speakers. We konden vanaf onze mobiele telefoon zonder enig probleem muziek afspelen op de Zikmu luidsprekers en dit zonder haperingen! Je kan tot tien apparaten pairen met de Zikmu luidsprekers. Als je probeert om een elfde apparaat te pairen, zal het apparaat dat de langste periode niet gekoppeld is geweest, verwijderd worden uit de luidsprekers. Je kan niet gelijktijdig muziek van meerdere apparaten afspelen op de Zikmu luidsprekers.
 
PC
Ook onze pc verbinden we met de Zikmu luidsprekers. We downloaden de Parrot Audio Configuration Tool software. Via deze tool kan je vrij eenvoudig een Bluetooth-verbinding maken met de luidsprekers

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelGevoel voor ritme vereist!
Volgend artikelMultifunctioneel werkpaard

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.