Kunstzinnige luidsprekers verbazen

2
70

van elke luidspreker is een krachtige woofer geplaatst die naar beneden is gericht en een bass-reflex systeem. Tijdens onze test met verschillende muziekstijlen viel op dat je met deze luidsprekers eigenlijk elke muziekstijl probleemloos kan weergeven zonder dat je moet inboeten aan geluidskwaliteit.
Waar sommige andere luidsprekers bijna beginnen te schreeuwen, komen de Zikmu luidsprekers nog maar net op gang. Parrot heeft naar eigen zeggen dan ook bijna drie jaar onderzoek gedaan en kreeg hulp van belangrijke audiospecialisten voor het ontwikkelen van de Zikmu. De luidsprekers hebben dan ook een vermogen van 100 Watt en een frequentiebereik van 50 Hz tot 20 kHz. Dankzij de NXT-technologie kan je genieten van 360° surround sound, zodat het niet uitmaakt van waar je luistert.

Beschikbaarheid
Op internet vonden we de Zikmu luidsprekers voor 1.219 euro, inclusief btw, recupel en verzendkosten.

Conclusie
De Zikmu luidsprekers van Parrot konden ons echt bekoren, meer nog: als het prijskaartje niet zo hoog was, repten we ons naar de winkel en stonden ze, bij wijze van spreken, morgen in onze woonkamer! Het zijn luidsprekers met een erg stijlvol design, ze klinken goed en bovendien kan je er een breed scala aan apparatuur (al dan niet draadloos) op aansluiten.
Adviesprijs
Op internet vonden we de Zikmu luidsprekers voor 1.219 euro, inclusief btw, recupel en verzendkosten.
1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelGevoel voor ritme vereist!
Volgend artikelMultifunctioneel werkpaard

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.