Kunstzinnige luidsprekers verbazen

2
70

Suite downloaden en installeren. Vervolgens maak je verbinding met de luidsprekers via Bluetooth en ga je in de Audio Suite naar de Wi-Fi tab. Geef daar je netwerknaam, type netwerkbeveiliging en je key in en selecteer de dhcp-optie.
Tot slot klik je op ‘Apply’. Na enkele seconden waren we verbonden en konden we muziek afspelen via het netwerk op de Zikmu luidsprekers. Heel deze procedure staat beschreven in de (Engelstalige) handleiding.

Analoog
Ook analoge apparaten kan je verbinden met de Zikmu luidsprekers via de rca-aansluiting op één van de luidsprekers. Voorbeelden zijn: je oude platenspeler of een cd-speler. Langs de ene kant zit je wel met een extra kabel aangesloten op je moderne luidsprekers, maar langs de andere kant vergroot dit de gebruiksmogelijkheden van de Zikmu enorm. Er zijn namelijk adapterstekkers van een 3,5 mm jack naar tweemaal rca male verkrijgbaar, zodat je zelfs een gewone mp3-speler kan verbinden. Je kan dus gerust zeggen dat dit een volwaardige luidsprekerset is.


Ook analoge apparaten kan je verbinden met de luidsprekers…

NXT
De Zikmu luidsprekers klinken ontzettend goed. De muziek klinkt heel helder en levendig. Ook de basweergave kan ons bekoren. De lage bassen worden erg goed weergegeven. In de onderzijde

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelGevoel voor ritme vereist!
Volgend artikelMultifunctioneel werkpaard

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.