Kunstzinnige luidsprekers verbazen

2
70

uitgevoerd in glanzend zwart. Vanaf het midden tot bovenaan zijn de luidsprekers voorzien van een zeer fijne gril. Ze zijn 75 cm hoog. Bovendien wekken ze de illusie dat ze boven de vloer zweven, doordat de pootjes wat naar het midden zijn geplaatst. Uiterlijk vertonen beide luidsprekers weinig verschil, behalve op de bovenzijde. Een van de luidsprekers bevat het bedieningspaneel voor beide luidsprekers en de andere luidspreker bevat een iPod /iPhone dock.
De bediening gebeurt door middel van tiptoetsen. Met slechts een lichte aanraking reageren de luidsprekers dan ook zeer accuraat. Er zijn in totaal zes knoppen voorzien: een aan/uit-knop, twee voor de volumeregeling, een mute-knop, één knop om Bluetooth te activeren en één om de wifi-functie te activeren. Bekijk hier het interview met de ontwerper van de Zikmu, Philippe Starck.


Stijlvol zijn ze wel!

Draad(loos)
De speakers zijn ontworpen om te plaatsen in een modern interieur, zonder storende kabels. Toch zal je bij elke luidspreker één kabel aantreffen: de stroomtoevoer. Die aansluiting is verstopt aan de onderzijde van de luidspreker, net als een analoge stereo rca-aansluiting. Beide luidsprekers zijn door

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelGevoel voor ritme vereist!
Volgend artikelMultifunctioneel werkpaard

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.