Bluetooth stereoluidsprekers voor draadloos luistergenot

0
32
Logitech kondigt de Bluetooth Speakers Z600 stereoluidsprekers aan die met drie apparaten tegelijk draadloos verbonden kunnen worden.

De Logitech Bluetooth Speakers Z600 kan je draadloos gebruiken met pc, laptop, smartphone of tablet om muziek draadloos te streamen. Je kan tot drie apparaten tegelijkertijd koppelen met de speakers. Om tussen de gekoppelde toestellen te schakelen dien je de pause-knop van het ene en de play-knop van het andere apparaat in te drukken.

Logitech Z600 Bluetooth Speakers

Logitech Z600 Bluetooth Speakers (© ; licentie: )


De Logitech Bluetooth Speakers Z600 zijn uitgerust met drie drivers. Het bovenste paneel van de rechter luidspreker heeft een touchpaneel. Je kan het volume aanpassen door met je vinger rond de rand van het bovenpaneel te glijden. De aan-uit-knop en de knop voor Bluetooth pairing zijn ondergebracht in de achterkant van de luidspreker, evenals een extra 3,5 mm ingang.

Speciaal ontworpen platte snoeren verbinden de luidsprekers met de stroomadapter. Logitech levert een USB-Bluetooth-ontvanger mee waarmee je een draadloze verbinding kan maken met computers die geen ondersteuning bieden voor Bluetooth.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Bluetooth Speakers Z600 draadloze luidsprekers zijn vanaf augustus 2013 beschikbaar voor een adviesprijs van € 149 euro.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLichtgewicht LED-projectoren van Optoma
Volgend artikelSerie ssd’s met tot 1 TB opslagcapaciteit van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.