Een sneller systeem dankzij software?

1
59

kan je eenvoudig problemen repareren. ActiveCare geeft je de mogelijkheid om het onderhoud en de bescherming te automatiseren. In de de categorie Tools kan je terecht voor alle gereedschappen die System Mechanic aan boord heeft. Tot slot geeft het onderdeel Rapportages toegang tot statistieken en de belangrijkste systeemeigenschappen.

ActiveCare
Na het oplossen van de problemen geeft het Dashboard aan dat ons systeem gezond is. Tijd om wat werk uit handen te geven en enkele taken te automatiseren! System Mechanic kan namelijk alle taken automatisch uitvoeren dankzij ActiveCare. De mogelijkheden van ActiveCare: overtollige gegevens opschonen, registerproblemen automatisch herstellen, opstartconfiguratie optimaliseren, fouten op de vaste schijf herstellen, beveiligingsproblemen herstellen, de internetconfiguratie optimaliseren, geheugen- en schijfdefragmentatie, verbroken snelkoppelingen herstellen, elke 14 dagen een reservekopie van het register maken en registerfragmentatieproblemen herstellen. Erg handig dat je dit allemaal automatisch kan laten beheren door de software. Op het tabblad Internetbeveiliging van ActiveCare zien we twee groene vinkjes die aangeven dat ons systeem is beveiligd met Norton Internet Security (antivirus en firewall).

PC TotalCare
In de categorie Tools zijn vier handige PowerTools ondergebracht: ‘Systeem versnellen’, ‘Systeemherstel’, ‘Systeem opschonen’ en ‘Systeembeveiliging’. Het ligt voor de hand waarvoor elke tool gemaakt is, maar ook hier kan je alles heel eenvoudig uitvoeren. PC TotalCare voert desgewenst al deze tools in één keer uit. Er waren op ons systeem geen aanbevolen acties op basis van de laatste diagnose. De software geeft je dan de mogelijkheid om optionele acties uit te voeren die de werking van je systeem kunnen verbeteren. Je kan ook aangeven dat de software je systeem automatisch mag herstarten na het uitvoeren van PC TotalCare.


Gevoelige informatie definitief verwijderen!

Specifieke tools
Ben je iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft? Geen probleem. Met System Mechanic kan je ook volledig zelf bepalen welke taak je wil uitvoeren. De wizards van System Mechanic leiden je door meer dan 40 verschillende functies. In het onderdeel ‘Specifieke tools’ van de categorie ‘Tools’ kan je

1
2
3
4
5
Vorig artikelAllesomvattende beveiliging voor desktops
Volgend artikelUltracompacte 3.5″ externe harde schijf

1 REACTIE

  1. Iolo Technologies System Mechanic 8.5.5
    +goede en krachtige register tools
    +ingebouwde cc cleaner
    +Processen viewer
    +memory cleaner
    +internet snelheid meten een leuke addon
    + dik plus punt je systeem vergelijken na het installeren van software !!
    Maar
    – je hebt niet het gevoel dat je alles controleert wat je wel meer had bij Tune Up, hij voert soms zaken uit maar je weet niet wat hij juist veranderd.

Reacties zijn gesloten.