Een sneller systeem dankzij software?

1
59

statistieken ook eenvoudig toegang tot de tools die de prestaties kunnen verbeteren. De componenten zijn: vaste schijfruimte, systeemgeheugen, opstartprogramma’s, actieve programma’s, en de internetsnelheid.
Verder houdt de software ook historische gegevens bij. Zo kunnen we zien dat er onlangs twee registerproblemen zijn hersteld en dat er 100,56 mb aan tijdelijke Windowsbestanden zijn verwijderd.  Je kan ook zien hoeveel problemen de software in totaal heeft verholpen en hoeveel schijfruimte is vrijgemaakt.


IntelliStatus aan het werk…
 

Beschikbaarheid
De volledige versie van System Mechanic is verkrijgbaar voor 39,95 euro via de website van Easy Computing. Voor dat geld krijg je een licentie voor drie pc’s en krijg je één jaar lang services en updates. De verzendkosten bedragen 3,5 euro voor de Benelux.

Conclusie
Een degelijke oplossing om je pc eenvoudig en automatisch te optimaliseren en onderhouden. Het pakket staat wat ons betreft op ongeveer hetzelfde niveau als TuneUp Utilities. Op ons systeem werden problemen gevonden die we zelf nog niet hadden opgemerkt! De software is met zijn 39,95 euro best betaalbaar en bovendien mag je het pakket op drie pc’s installeren.
Adviesprijs
€ 39,95
Systeemvereisten
* Microsoft Windows 2000, XP of Vista (32 & 64 bit support)
* CD- of DVD-ROM speler (noodzakelijk voor installatie vanaf CD)
* 256MB RAM
* 25MB vrije ruimte op de harde schijf
* Internet Explorer 6.0 of nieuwer
* Internet verbinding
1
2
3
4
5
Vorig artikelAllesomvattende beveiliging voor desktops
Volgend artikelUltracompacte 3.5″ externe harde schijf

1 REACTIE

  1. Iolo Technologies System Mechanic 8.5.5
    +goede en krachtige register tools
    +ingebouwde cc cleaner
    +Processen viewer
    +memory cleaner
    +internet snelheid meten een leuke addon
    + dik plus punt je systeem vergelijken na het installeren van software !!
    Maar
    – je hebt niet het gevoel dat je alles controleert wat je wel meer had bij Tune Up, hij voert soms zaken uit maar je weet niet wat hij juist veranderd.

Reacties zijn gesloten.