Tijd voor een (st)reepje muziek

0
80

Player kan deze bestanden wel delen, maar de NP2900 kan met deze bestanden niet overweg. Het is duidelijk dat de Philips Streamium NP2900 enkel bedoeld is voor weergave van Audio. En dat doet de speler prima. Muziek klinkt heel zuiver, zelfs op een hoog volume. Het toestel beschikt dan ook over vier ingebouwde luidsprekers en een muziekvermogen van 30 watt RMS.

LivingSound
De LivingSound-technologie van Philips vergroot de ideale luisterpositie. Je hoeft niet meer recht voor het apparaat te zitten om optimaal van je favoriete muziek te genieten. Volgens Philips worden met LivingSound de volle geluiden en ruimtelijke details hersteld die vaak verloren gaan bij een compact stereosysteem. We hebben het getest en inderdaad, met LivingSound uitgeschakeld, wordt het geluid vooral naar de voorzijde gezonden. Het effect wordt blijkbaar gecreëerd door gebruik van de twee zijdelinkse luidsprekers.


Optimaal genieten van je favoriete muziek met LivingSound…

FullSound
De FullSound-technologie van Philips zou sonische details van gecomprimeerde muziek op nauwkeurige wijze herstellen. Daardoor wordt volgens Philips het geluid verrijkt en verbeterd en zou je van muziek

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelNieuwe versie van compacte mediaspeler van Freecom
Volgend artikelNettop met grafische kracht