Multimediale navigatie-assistent

0
108

aan beide zijkanten van de autoruit. Dit gaat eenvoudig door de aan de antennes bevestigde zuignappen. We sluiten vervolgens de antennes aan op de antenneconnectoren van de TV Box.
Vervolgens sluiten we de voedingsconnector aan op de tv Box en pluggen het andere uiteinde in de sigarettenaansteker van de auto. Nu moet je de voeding doorlussen van de TV Box naar de Mio C728. Dat doe je met het meegeleverde voedingskabeltje. Natuurlijk moet het beeld en geluid van de TV Box naar het gps-toestel gestuurd worden. We sluiten dus de meegeleverde av-kabel aan op de TV Box en het andere uiteinde op de gps. Als laatste moet je ook de infrarode afstandssensor aansluiten, zodat je de afstandsbediening kan gebruiken. We trekken het lipje uit het batterijcompartiment  van de afstandsbediening en klaar is onze installatie.


Het startscherm van de C728

Bediening TV Box
Om de TV Box te gebruiken, drukken we op de aan/uit-knop op de afstandsbediening van de TV Box. Vervolgens schakelen we ook de Mio C728 in. Via het gps/av-in knopje bovenaan de de Mio activeren we de tv/radio-weergave. Desgewenst kan je de av-in ook activeren via het startscherm van de Mio C728. Vanaf nu kan je via de afstandsbediening eenvoudig de TV Box bedienen. Je kan zelfs informatie

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelInstapmodel spiegelreflexcamera van Olympus
Volgend artikelDunner, beter, leuker