TomTom app werkt nu in hoge resolutie op Apple iPad

0
41
TomTom heeft zijn iPhone navigatie-app geoptimaliseerd voor de iPad, zodat ze op hogere resolutie werkt. Ook de gebruikersinterface werd verbeterd. Bestaande TomTom app klanten kunnen de nieuwe versie gratis op hun iPad gebruiken.

De nieuwe versie 1.9 van de TomTom app voor Apple iPhone en iPad heeft een verbeterde gebruikersinterface en is geoptimaliseerd voor het scherm van de iPad. Je kunt met deze app dus in een hogere resolutie en met een scherpere weergave navigeren op de iPad. De nieuwe versie is volledig compatibel met Apple’s nieuwe iOS5 besturingssysteem. De TomTom App voor iPhone/iPad versie 1.9 komt ook met de nieuwste kaartversie. Die bevat updates van wegen en geeft nauwkeurigere informatie over vaste flitsers. TomTom App voor iPad v1.9Ook bevat ze geactualiseerde nuttige plaatsen. De kaarten worden lokaal geïnstalleerd zodat je kunt navigeren zonder gsm-bereik of data-abonnement. De extra schermruimte van de iPad laat nieuwe functies toe, zoals de mogelijkheid om op het scherm tegelijk geavanceerde rijstrookaanwijzingen en navigatie-instructies te zien. Bestuurders kunnen ook overal in de app via één vingerdruk terugkeren naar het navigeren en toegang krijgen tot andere opties. Bestaande abonnees van TomTom HD Traffic en Flitsers kunnen zonder extra kosten hun abonnement tussen hun iPhone en iPad wisselen. Hiermee kunnen alle TomTom navigatiefunctionaliteiten op de iPad gebruikt worden. (HD Traffic en Flitser meldingen zijn compatibel met iPhone 3G/3GS/4, iPad WiFi + 3G modellen.)

Prijs
TomTom App voor iPhone/iPad 1.9 is nu beschikbaar vanaf €59.99 voor de versie met kaarten van de Benelux. Bestaande TomTom app gebruikers kunnen de nieuwste versie gratis op hun iPad downloaden.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAmerikaans leger laat vechthondrobot ontwikkelen
Volgend artikelVoor het leven beschermd tegen computervirussen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.