Multimediale navigatie-assistent

0
108

terug in de doos. Je kan de gps eenvoudig op de houder schuiven nadat je deze tegen je voorruit hebt bevestigd met de grote zuignap. Wil je ook Traffic Message Channel (tmc) signalen ontvangen, dan moet je ook nog de tmc-antenne aansluiten en bevestigen tegen je voorruit met twee zuignappen. Dankzij tmc ben je in staat om verkeersinformatie te ontvangen via je gps-ontvanger. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over files en wegwerkzaamheden.

Navigatie starten
De interface van het toestel is zeer gebruiksvriendelijk. Het grote 7-inch lcd-scherm laat zich door middel van duidelijke pictogrammen vlot bedienen. We starten de navigatie door het adres van bestemming in te voeren. Je kan hier kiezen uit een hele reeks mogelijkheden: Centrum, Straatadres, Kruising, Postcode en Lengte/breedte. Erg uitgebreide mogelijkheden tot navigeren dus! We kiezen voor een straatadres en starten onze navigatie. De stem die je hoort tijdens het rijden kan je instellen naar wens: een Belgische of Nederlandse stem, mannelijk of vrouwelijk. Andere talen kunnen uiteraard ook gekozen worden. Je kan het toestel zo instellen dat het een waarschuwing geeft bij te snel rijden. Er komt dan een pictogram met de toegestane snelheid op het scherm te staan.


Te snel aan het rijden?

Sommigen zullen dit een irritante functie vinden en anderen net een zeer nuttige. Door middel van bieptonen geeft het toestel aan waar flitspalen zijn geplaatst. Mensen met een zware voet kunnen dus

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelInstapmodel spiegelreflexcamera van Olympus
Volgend artikelDunner, beter, leuker