Multimediale navigatie-assistent

0
108

opvragen over een zender. Zo kom je onder andere te weten hoe het zit met de sterkte en de kwaliteit van het signaal. Als het kanaal van je keuze teletekst uitzendt, kan je zelfs teletekst opvragen. Ook een elektronische programmagids is voorzien.

Radio
Naast diverse digitale free-to-air digitale tv-kanalen, kan je ook een heleboel gratis, digitale radiozenders ontvangen. Handig, want zo heb je meteen een digitale radio bij je.

 
USB
De usb-functie blijkt niet feilloos te werken. Wanneer we onze usb-stick inpluggen, zien we bij ‘Afbeeldingen’ wel de mogelijkheid om deze te openen, maar dat kunnen we niet bij ‘Video’ en ‘Audio’. Audio-bestanden kunnen we wel aan een afspeellijst toevoegen, maar audio en video’s direct afspelen van usb lukt niet. Gelukkig kunnen we hier een mouw aanpassen door via de instellingen naar de Verkenner te gaan en de video’s van usb-stick naar het 2 gigabyte grote interne geheugen te kopiëren. Echt gebruiksvriendelijk is dat niet. De usb-stick verschijnt in de Verkenner als harde schijf. We hadden liever gehad dat de usb-stick overal beschikbaar zou zijn.
Een poging met een sd-kaart levert een beter resultaat op: afbeeldingen en video’s kan je rechtstreeks vanaf de kaart benaderen, maar audio-bestanden niet. Via de Verkenner komen we te weten dat

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelInstapmodel spiegelreflexcamera van Olympus
Volgend artikelDunner, beter, leuker